Α2 Εθνική Κατηγορία Υδατοσφαίρισης Ανδρών - Επιστροφή

Η ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης του Συλλόγου μας πανηγυρίζει την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία μετά και τις οριστικές ανακοινώσεις της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας.

Η αδυναμία συμμετοχής της Τρίαινας Βούλας, “άνοιξε” το δρόμο για την άνοδο της ομάδας μας η οποία (από ατυχείς συγκυρίες και με χειρότερη διαφορά μόλις ενός τέρματος) είχε καταταγεί στην 3η θέση του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Κατηγορίας.

Θερμά συγχαρητήρια στους πρωταγωνιστές αυτής της επιτυχίας που δεν είναι άλλοι από τους αθλητές της ομάδας, το προπονητικό επιτελείο, με επικεφαλής ένα “δικό μας παιδί” τον Δημήτρη Δασκαλόπουλο που έχει προσφέρει και ως αθλητής του συλλόγου τον βοηθό προπονητή Κώστα Ακριτίδη και βέβαια τον έφορο του τμήματος Λάμπρο Σμυρναίο.

Ιδιαίτερη μνεία όμως θα πρέπει να γίνει σε δυο ανθρώπους: Στον Γιώργο Χολιδη (σήμερα τεχνικό σύμβουλο και πρώην προπονητή της ομάδας) και στον Γιάννη Κασιούρη (πρώην Γ.Γ. του Συλλόγου), οι όποιοι ήταν αυτοί που πρωτοστάτησαν στην επαναλειτουργία του τμήματος το 2013.

Η ομάδα επιστρέφει στην κατηγορία που αγωνίστηκε ανελλιπώς από το 1990 έως το 2003 (οπότε και αναστέλλει η λειτουργία του τμήματος), πλην δυο περιόδων 1998-1999 και 2000-2001 που αγωνίστηκε στην Α1 Εθνική Κατηγορία.

Ο σχεδιασμός της ομάδας για τη νέα περίοδο έχει ξεκινήσει, η διοικητική ομάδα με επικεφαλή τον Αντώνη Πιτίδη (ταμίας του συλλόγου), με θητεία και σε διάφορες θέσεις στο τμήμα, έχει την γνώση την εμπειρία και το όραμα για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες .

Κύριος στόχος θα είναι η παραμονή της ομάδας σε συνδυασμό με την περαιτέρω ανάπτυξη των ηλικιακών τμημάτων, με απώτερο σκοπό την προώθηση στην ανδρική ομάδα αθλητών που θα προέρχονται από τα “σπλάχνα” του συλλόγου, φιλοσοφία που ο ΓΝΟ ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ακολουθεί με επιτυχία σε όλα του τα τμήματα.

Συγχαρητήρια και πάλι τα καλύτερα έρχονται ….