Καλαθοσφαίριση

Το Άθλημα

Η καλαθοσφαίριση είναι από τα αθλήματα που υπάρχουν στο σωματείο από το 1973. Στην διάρκεια των ετών η αντρική ομάδα έχει αγωνιστεί αρχικά σε τοπικό επίπεδο αλλά για αρκετά χρόνια ήταν και παραμένει σε εθνικό επίπεδο (Γ’ και Β΄ εθνική κατηγορία) με σημαντική παρουσία και ανόδους. 

 Σημαντικοί προπονητές όπως οι Κυνουργίοπουλος Κυριάκος και Βύρων Κρίθαρης (που ήταν και ιδρυτικά μέλη του συλλόγου) αλλά και οι Φαίδων Ματθαίου, Γιώργος Βασιλακόπουλος πέρασαν από τον πάγκο της ομάδας και με την δουλειά την συνέπεια και το ήθος τους άφησαν την δική τους παρακαταθήκη στο σωματείο. Τα τελευταία χρόνια το τμήμα έχει σταθερή πορεία δίνοντας την ευκαιρία σε παίκτες από τις υποδομές του συλλόγου να αγωνίζονται στην αντρική ομάδα.

Το Άθλημα

Η ακαδημία καλαθοσφαίρισης δίνει την δυνατότητα σε εκατοντάδες παιδιά κάθε χρόνο να μάθουν τα μυστικά του Μπάσκετ. Στην ακαδημία δίνετε μεγάλη σημασία όχι μόνο στην εκμάθηση των τεχνικοτακτικών στοιχείων αλλά και η εμφύσηση αξίων όπως είναι ο σεβασμός στον αντίπαλο και τον συμπαίχτη, η πειθαρχία η δουλειά για τον κοινό στόχο κ.α. Παιδιά από τις πρώτες τάξεις του Δημοτικού σχολείου μπορούν να εγγραφούν στα τμήματα που με ειδικά  προγράμματα εκπαίδευσης και παιδαγωγική προσέγγιση αναπτύσσουν πολύπλευρα τους νέους αθλητές. Τα τμήματα συμμετέχουν σε όλα τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της  Ένωσης Σωματείων Νότιας Αττικής.

ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΘΛΗΤΗ/ΤΡΙΑΣ

για ανήλικο αθλητή η εγγραφή γίνεται από τον γονέα η κηδεμόνα

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία του αθλητή/τριας στην παρακάτω φόρμα. Τα στοιχεία με (*) είναι υποχρεωτικά 

Διεύθυνση Κατοικίας/Δήμος:
Στοιχεία Επικοινωνίας: