International Meeting 5th NIREAS ARTISTIC SWIMMING CUP 2022

Με αυξημένες υποχρεώσεις η ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης του συλλόγου μας τις τελευταίες εβδομάδες. 

Αναλυτικά, οι “γοργόνες” του συλλόγου μας έλαβαν μέρος στο 5th NIREAS ARTISTIC SWIMMING CUP 2022 στις 15-17/04/2022 το οποίο συγκαταλέγεται σε μια Διεθνή Διοργάνωση με σημαντικές συμμετοχές.

Ο σύλλογος μας παρουσίασε αξιόλογες χορογραφίες σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες. 

Στις Αγωνιστικές Τετράδες συμμετείχαν ως τρίο οι αθλήτριες Δουμένη, Μπαλάσκα, Χατζηκωνσταντή και σαν Ντουέτο οι Μαργέτη και Στεργίου.

Τα Ντουέτο των κατηγοριών Κορασίδων Β’, Κορασίδων Α’ και Νεανίδων συμμετείχαν οι αθλήτριες Βατικιώτη, Καλογήρου και Τσεκούρα ως αναπληρωματική, Παππά και Πέτση και Γαλάνη και Νικολαΐδη αντίστοιχα.

Οι Σολίστριες μας Βατικιώτη, Δημοπούλου, Παππά, Γαλάνη, Νικολαΐδη έκλεψαν την παράσταση με την χάρη και την ομορφιά τους ενώ υπήρξαν και στιγμές συγκίνησης λόγω των άρτια εκτελεσμένων χορογραφιών και βεβαίως των υψηλών βαθμών. 

Τελευταίο και πιο εντυπωσιακό αγώνισμα που παρουσίασε το σωματείο μας ήταν το αγώνισμα του Free Combination όπου οι αθλήτριες Βατικιώτη, Καλογήρου, Λαουτάρη, Καλαμαρά, Κοντομούς, Νικολέρη, Μανόνα, Σαραφιδη, Σουλούντση, Τσεκούρα και αναπληρωματική η Γουργούρα παρουσίασαν μια πολύ ιδιαίτερη χορογραφία με θέμα την ταινία Rocky

Η πολύ δουλειά και το πάθος των αθλητριών και των προπονητριών για αυτό το απαιτητικό άθλημα ανέβασε τον σύλλογό μας στην 6η θέση της συνολικής κατάταξης ανάμεσα σε 19 Συλλόγους από όλο τον κόσμο

 

Ημερίδα Ορίων 1ο έως 7ο Αστέρι

Λίγες μέρες αργότερα στις 8/5/2022 πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα Ορίων 1ο έως 7ο Αστέρι.

Κι εκεί είχαμε απόλυτη επιτυχία στο Πρώτο και στο Τρίτο Αστέρι όπου τα κατάφεραν όλες οι αθλήτριες.

1ο Αστέρι

ΜΠΑΛΑΣΚΑ ΟΛΓΑ-ΑΛΕΞΙΑ

3ο Αστέρι

ΔΟΥΜΕΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΜΑΡΓΕΤΗ ΕΛΕΝΗ

ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΜΙΧΑΕΛΑ

ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΗ ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ

ΚΑΛΑΜΑΡΑ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΝΙΚΟΛΕΡΗ ΕΛΠΙΔΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΣΑΡΑΦΙΔΗ ΜΕΛΙΝΑ

4ο Αστέρι

ΛΑΟΥΤΑΡΗ ΕΡΜΙΟΝΗ

ΣΑΡΑΦΙΔΗ ΜΕΛΙΝΑ

ΣΟΥΛΟΥΝΤΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ η οποία με υψηλή βαθμολογία κατέκτησε την τρίτη θέση της συνολικής κατάταξης δίνοντας υποσχέσεις για το μέλλον της ομάδας μας. 

 

Τέλος οι αθλήτριες ΒΑΤΙΚΙΩΤΗ ΕΛΕΝΗ – ΚΛΕΙΩ και ΠΑΠΠΑ ΓΕΩΡΓΙΑ-ΜΑΡΙΑ διαγωνίστηκαν για την κατάκτηση του 7ου Αστεριού μαζί με την 3 φορές Ολυμπιονίκη Ευαγγελία Πλατανιώτη και άλλες αθλήτριες της Εθνικής Ομάδας Γυναικών.

Οι αθλήτριες μας παρότι ήταν οι μικρότερες με σημαντική ηλικιακή διαφορά, ανέδειξαν τις αγωνιστικές τους ικανότητες με αποτέλεσμα να έχουμε και σε αυτό το αστέρι επιτυχία. 

Ευχαριστούμε πολύ όλες τις αθλήτριες για την προσφορά τους στο σύλλογο αλλά και τις προπονήτριες Νένη Φαλιακάκη και Μαρία Σαμπάνη για την αφοσίωση τους και την υψηλού επιπέδου δουλειά τους.