ΕΠΙΛΕΚΤΑ Κ13 (2009) και ΕΠΙΛΕΚΤΑ Κ14 (2008) Αγωνιστικής περιόδου 2021-2022

Με την ανακοίνωση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (9/3/2022) για την έναρξη του Προγράμματος των Επίλεκτων Κολυμβητών-τριων για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 εντάχθηκαν στο παραπάνω πρόγραμμα οι κολυμβητές του συλλόγου μας ΚΟΥΡΜΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (Κ13) και ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ,  ΜΙΧΟΣ ΑΛΕΞΙΟΣ, ΤΗΝΙΑΚΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ (Κ14) με κριτήρια την θέση που βρίσκονται στην λίστα με τις καλύτερες επιδόσεις Πανελλαδικά από 1/10/2021 σε δύο (2) αγωνίσματα και περιλαμβάνονται (οι επιδόσεις) στις έξι (6) καλύτερες επιδόσεις για την κατηγορία Κ13 και σε δύο (2) αγωνίσματα να περιλαμβάνονται στις οχτώ (8) καλύτερες για την κατηγορία Κ13. Οι παραπάνω καλύτερες επιδόσεις είναι για τους συλλόγους της Αττικής.

Στην πρώτη συνάντηση στο ΟΑΚΑ συμμετείχαν κολυμβητές / τριες (γενν. 2008 (Κ14) και 2009 (Κ13)), από συλλόγους της Αττικής, της Πελοποννήσου, της Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας. 

Στην συνάντηση έγινε η καταγραφή των σωματομετρικών χαρακτηριστικών των αθλητών-τριών από εξειδικευμένο προσωπικό, τηρώντας τα ίδια πρωτόκολλα μετρήσεων, καθώς και τεστ για την κρίσιμη κολυμβητική ταχύτητα, με την συνεργασία του Τμήματος Αθλητικής Αριστείας (Sports Excellence) της Α’ Ορθοπεδικής Χειρουργικής Κλινικής, ( Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ, με αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος) που θα έχουν τα αποτελέσματα καθώς και την αξιολόγηση των μετρήσεων. 

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν παιδιά που θεωρούνται ότι είναι φερέλπιδες αθλητές/τριες με σκοπό την παρακολούθηση της κολυμβητικής τους πορείας ώστε να επιτύχουμε την προσθήκη νέων αθλητών-τριών  στις προ εθνικές μας ομάδες.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια τους.