Με απόλυτη επιτυχία η συμμετοχή των Κορασίδων Β' στο Πανελλήνιο Χειμερινό Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης

Με επιτυχία και με πολλές υποσχέσεις για το μέλλον του τμήματος ολοκληρώθηκε το διήμερο 5-6 Μαρτίου 2022  το Πανελλήνιο Χειμερινό Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Κορασίδων Β’ και η ημερίδα ορίων που διεξήχθη στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαλανδρίου. 

Οι αθλήτριες μας Βατικιώτη Κλειώ, Καλογήρου Νικολέττα και Τσεκούρα Νέλλυ διαγωνίστηκαν το πρωί του Σαββάτου στις φιγούρες έχοντας μια εξαιρετική εμφάνιση ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας οι αθλήτριες Βατικιώτη και Καλογήρου παρέσυραν το κοινό με τη χορογραφία τους στο αγώνισμα του ντουέτο. 

Το Χειμερινό Πρωτάθλημα έκλεισε με τις μικρές αθλήτριες κατηγορίας (8-9 ετών).

Το αγώνισμα στο οποίο συμμετείχαν πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και πρόκειται για το “Αγωνιστικό Παραμύθι”.

Οι αθλήτριες μας Δουμένη Βάλια, Μαργέτη Έλενα, Στεργίου Μιχαέλα και Χατζηκωνσταντή Μαριάννα χόρεψαν μέσα στο νερό έχοντας ως θέμα τις «Λιβελούλες της Λίμνης» και μάγεψαν τους κριτές με την χάρη τους και τα εντυπωσιακά τους κοστούμια. 

Μετά το τέλος του πρωταθλήματος ακολούθησε η ημερίδα ορίων η οποία ολοκληρώθηκε με 100% επιτυχία για τον σύλλογό μας.

Η αθλήτρια Παππά Γεωργία κατέκτησε το 5ο αστέρι ενώ η Γαλάνη Ελευθερία το 6ο και 7ο αστέρι παίρνοντας το εισιτήριο για να συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γυναικών Ανοιχτής Κατηγορίας.

Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες και τις προπονήτριες Νένη Φαλιακάκη και Μαρία Σαμπάνη για την σκληρή τους δουλειά και το πάθος που δείχνουν για  το όμορφο αυτό άθλημα.