neni

Έναρξη συνεργασίας με την προπονήτρια Ειρήνη (Νένη) Φαλιακάκη στη Καλλιτεχνική Κολύμβηση

Ο Γ.Ν.Ο ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την προπονήτρια Νένη Φαλιακάκη.

Η Νένη έχει υπάρξει αθλήτρια της  Καλλιτεχνικής κολύμβησης από το 1997 κι έχει συμμετάσχει σε πολλά πρωταθλήματα στην Ελλάδα, τη Γερμανία και την Ιταλία με μεγαλύτερες διακρίσεις την ένταξη της στην εθνική ομάδα το 2005 και την πρώτη θέση σε Διεθνές Meeting στην Ιταλία στο σόλο κατηγορία Masters το 2019. 

Είναι πιστοποιημένη προπονήτρια από την κολυμβητική ομοσπονδία της Γερμανίας και έχει δουλέψει σε Ελλάδα, Γερμανία και Ιταλία (SB Schwaben Stuttgart, SV Markgröningen, Sea sub Modena και Circolo vita Pavullo Coopernuoto Carpi) πλάι σε κορυφαίες προπονήτριες όπως η Elena Naddi και η Beatrice Casalini κατακτώντας την πρώτη θέση στα Εθνικά Πρωταθλήματα (propaganda) της Ιταλίας.

Στο προπονητικό team συμμετέχουν επίσης η γνώριμη μας Μαρία Σαμπάνη και στις μικρότερες ηλικίες η Αποστολία Γιαπουτζή.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στη νέα προπονητική ομάδα και είμαστε βέβαιοι ότι με τις γνώσεις την μεθοδική δουλεία και το καλό κλίμα θα συνεχιστεί η  ανοδική πορεία του τμήματος

Το Δ.Σ. της ομάδας θα ήθελε τέλος να ευχαριστήσει τις προπονήτριες Δέσποινα Θεοδωρίδου και Ελένη Γεωργίου για την προσφορά τους στην αναβάθμιση του τμήματός και την αγωνιστική εξέλιξη των αθλητριών μας.

Ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία στο νέο σταθμό της καριέρας τους.