Επιτραπέζια Αντισφαίριση

Το Άθλημα

Το τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Άρη Νίκαιας δημιουργήθηκε το 1974 και αμέσως έγινε ενεργό μέλος της ΕΦΟΕΠΑ (Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης) με συνεχή αγωνιστική δραστηριότητα ανελλιπώς μέχρι σήμερα.

Ο ΓΝΟ Άρης Νίκαιας αγωνίστηκε για αρκετά χρόνια στην Α1 κατηγορία, και γνώρισε πλήθος διακρίσεων μέχρι το 1987, για να ακολουθήσει μια περίοδος συρρίκνωσης με αγωνιστική δράση στις μικρότερες κατηγορίες.  
 
Τα δέκα τελευταία χρόνια το τμήμα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης γνωρίζει ξανά ιδιαίτερη άνθηση και αντίστοιχες διακρίσεις, λειτουργεί πρότυπη ακαδημία υποδομής, αγωνιστικά τμήματα σε άντρες και γυναίκες, άνοδος της αντρικής ομάδας στην Α2 Εθνική Κατηγορία, εκπροσώπηση της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Σχολικό πρωτάθλημα το 2012 με δυο αθλητές του Άρη Νίκαιας και πλήθος ατομικών διακρίσεων σε Εθνικά και Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, επίσημα open ,συμμετοχή 3 ομάδων βετεράνων-ανεξάρτητων στα πρωταθλήματα της ομοσπονδίας.

Οι αθλητές/τριές  του σωματείου  βρίσκονται ψηλά στα ranking list της ομοσπονδίας .
 
Η αίθουσα επιτραπέζιας αντισφαίρισης βρίσκεται μέσα στον ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΑΝΟΣ ΛΟΪΖΟΣ, πρώην Μηχανική Καλλιέργεια (ΘΗΒΩΝ 245) κάτω από το κλειστό γυμναστήριο. Διαθέτει άριστο εξαερισμό, συνολικά 10 τραπέζια, προπονητικό Ρομπότ και άλλο ειδικό εξοπλισμό.
 
Στα τμήματα ακαδημιών γίνονται δεκτά παιδιά ηλικίας από 6 ετων καθώς και ενήλικες που μπορούν να συμμετέχουν στα αντίστοιχα ηλικιακά πρωταθλήματα
καντε την εγγραφή σας εδω…… 

Social Media

Memories

ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΘΛΗΤΗ/ΤΡΙΑΣ

για ανήλικο αθλητή η εγγραφή γίνεται από τον γονέα η κηδεμόνα

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία του αθλητή/τριας στην παρακάτω φόρμα. Τα στοιχεία με (*) είναι υποχρεωτικά 

Διεύθυνση Κατοικίας/Δήμος:
Στοιχεία Επικοινωνίας: