Άρση Βαρών

Το Άθλημα

Ο Άρης Νικαίας είναι ένα από τα ιστορικότερα σωματεία και με μεγάλη παράδοση στη ολυμπιακή άρση  βαρών το οποίο έχει αναδείξει πολλούς πρωταθλητές τόσο σε εθνικό όσο και διεθνές επίπεδο  με αθλητές που στελεχώνουν χρόνια τις εθνικές μας ομάδες.

 Στα τέλη της δεκαετίας του 1970 με αρχές του 1990  προπονητής  ήταν ο  Παναγιώτης Αγγελάκης με διακρίσεις  σε όλες σχεδόν τις ηλικιακές κατηγορίες μέσα σε αυτούς ήταν και ο μετέπειτα προπονητής του Άρη ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης.   Σπουδαίοι αθλητές και αθλήτριες όπως ο Παναγιώτης  Γραμματικόπουλος ο οποίος είχε Διεθνείς διακρίσεις  και συμμετοχή σε Ολυμπιακούς αγώνες οι παγκόσμιες πρωταθλήτριες Αννα Στρούμπου και Παναγιώτα Αντωνοπούλου,  οι επίσης διεθνείς Γιάννης Ζαρωτιάδης, Γιάννης Γεωργίου, Γιώργος Παπαδόπουλος.

Στα μέσα της δεκαετίας του 1990 με τον Ερχομό του Θεόδωρου Φουρτούνη ως προπονητή ο Άρης είχε και πάλι σπουδαίες  διακρίσεις όπως αυτή του Δημήτρη Βελλιανίτη  που είναι και ο τωρινός προπονητής του Συλλόγου αλλά και επιτυχίες από: Χαράλαμπο Χαλκίδη, Φτούλη Στέλιο, του αδερφούς Απόστολου, Αντώνη Χαλκιά, Πέτρο Ζεμπέκη, Δραγουμάνο Θανάση, Διβάρη Κώστα, τους αδερφούς Αηδώνη, και Παναγιώτη Χαβενετίδη που παραμένει ακόμα ενεργός  αθλητής με  συμμετοχές σε αγώνες διαχρονικών αθλητών.

Το τμήμα της Άρσης Βαρών του Άρη Νικαίας συνεχίζει την σχεδόν πενήντα χρόνων ιστορία του και σύντομα η νέα φουρνιά των αθλητών θα κατακτήσει ανάλογες επιτυχίες. 

Μπορούν να εγγραφούν παιδιά από τις πρώτες τάξεις του Δημοτικού όπου οι προπονήσεις είναι προσαρμοσμένες στην ηλικία αυτή. Σίγουρο είναι ότι πρώτα θα γίνει η σωστή εκμάθηση  της τεχνικής και ασφάλειας και στη συνέχεια η εισαγωγη στην άρση βαρών.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με την γραμματεία του συλλόγου.

ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΘΛΗΤΗ/ΤΡΙΑΣ

για ανήλικο αθλητή η εγγραφή γίνεται από τον γονέα η κηδεμόνα

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία του αθλητή/τριας στην παρακάτω φόρμα. Τα στοιχεία με (*) είναι υποχρεωτικά 

Διεύθυνση Κατοικίας/Δήμος:
Στοιχεία Επικοινωνίας: