Με τις καλύτερες εντυπώσεις έκλεισε ο αγώνας της Τελικής Φάσης Ενόργανης Δ’ Κατηγορίας Παμπαίδων – Παγκορασίδων που διεξήχθη στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κορυδαλλού στις 08-09 Ιουνίου 2024, με την συμμετοχή 262 αθλητών και αθλητριών.

Οι αθλητές Κουρμαδάς Κωνσταντίνος, Κουρμαδάς Στράτος, Ζόγκας Δημήτρης και οι αθλήτριες του συλλόγου μας Ναβροζίδου Ελισάβετ και Υάκο Εβελίνα, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό πετυχαίνοντας τους στόχους που είχαν θέσει! Αναλυτικά οι προσπάθειες τους:

ΚΟΥΡΜΑΔΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

7ος στο σύνθετο ατομικό

6ος στος ασκήσεις εδάφους

2ος στον πλάγιο ίππο

12ος στους κρίκους

12ος στο άλμα

10ος στους παράλληλους ζυγούς

3ος στο μονόζυγο

ΚΟΥΡΜΑΔΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ

9ος στο σύνθετο ατομικό

12ος στις ασκήσεις εδάφους

4ος στον πλάγιο ίππο

9ος στους κρίκους

15ος στο άλμα

6ος στους παράλληλους ζυγούς

7ος στο μονόζυγο

ΖΟΓΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

12ος στο σύνθετο ατομικό

14ος στις ασκήσεις εδάφους

13ος στον πλάγιο ίππο

14ος στους κρίκους

12ος στο άλμα

14ος στους παράλληλους ζυγούς

14ος στο μονόζυγο

Οι παγκορασίδες μας Ναβροζίδου Ελισάβετ και Υάκο Εβελίνα δώσανε τον καλύτερο εαυτό, βελτιώνοντας έτσι τις βαθμολογίες τους σε σύγκριση με τον φιλικό αγώνα που είχαν συμμετάσχει πριν 3 εβδομάδες!

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ζόγκας Δημήτρης, η Ναβροζίδου Ελισάβετ και Υάκο Εβελίνα ξεκίνησαν στο αγωνιστικό τμήμα Ενόργανης Γυμναστικής τον Σεπτέμβριο του 2023 και όντας ήδη 9 έτων! Αυτό δείχνει ότι αν και έχουν χάσει 4 χρόνια προετοιμασίας, η θέληση και το πείσμα τους, τους έδωσε το έναυσμα να πετύχουν αυτό για το οποίο άλλοι αθλητές ξεκινούν προετοιμασία σταδιακά από τα 5 έτη!

Συγχαρητήρια στους αθλητές-τριες μας και την προπονήτρια τους Ειρήνη Βιδάκη.

Συνεχίζουμε δυνατοί για νέους στόχους!