Απονομή του κυπέλλου για την Κατάκτηση Πρωταθλήματος

Απονομή του κυπέλλου για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ και κατά συνέπεια δικαίωμα συμμετοχής στην Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2024-2025 έγινε στο ΚΓ “Γ. ΧΑΛΚΙΔΗΣ”.

Η επιτυχία αυτή αποτελεί επιστέγασμα της σκληρής δουλειάς, της αφοσίωσης και του πνεύματος ομαδικότητας που διέκριναν την ομάδα σε όλη τη σεζόν.

Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν αλλά και το κοινό που υποστήριξε την ομάδα στις προσπάθειές της.

Την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης εκπροσώπησε ο Πρόεδρος της ΕΣΧΑ και μέλος της ΟΧΕ Δημήτρης Σταυρακάκης και τον Άρη Νίκαιας ο Πρόεδρος του σωματείου Αντώνης Χατζηνικολάου.

Στο πλαίσιο της τελετής για την απονομή του Κυπέλλου πρωταθλήτριας ομάδας της Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2023-2024 και δικαίωμα ανόδου στην Α1, διεξήχθη φιλική συνάντηση, ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΣ – ΑΟΑΟΔ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ στο ΚΓ “Γ. ΧΑΛΚΙΔΗΣ”.

Επί πλέον της απονομής του Κυπέλλου για την 1η θέση στην Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ του Άρη Νίκαιας, ο σύλλογος τίμησε με σεβασμό τη μνήμη της πρόσφατα εκλιπούσας αθλήτριας Ελένης Πόταρη.

Το μετάλλιο σε μια συγκινητική στιγμή, που θύμισε σε όλους τον εξαιρετικό και αγαπητό χαρακτήρα της, παρέλαβαν η αδελφή της, η ανιψιά της και ο Δημήτρης Τσάκωνας.

Η γυναικεία ομάδα του Άρη Νίκαιας αφιέρωσε το πρωτάθλημα στην μνήμη της.