Δεύτερη Συνεχή Χρονιά στις 8 Καλύτερες Ομάδες της Ελλάδας.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η αντρική μας ομάδα στο πολύ απαιτητικό πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας με δύο νίκες με σκορ 4-0 απέναντι στις ομάδες της Ελευσίνας και του Ταύρου, πέτυχε την παραμονή της στην μεγάλη κατηγορία και για την χρονιά 2024-25!

Εξαιρετικές εμφανίσεις από όλους τους αθλητές μας, εκπληκτική και πάλι η συμπαράσταση των φιλάθλων μας στο ΣΕΦ που δημιούργησαν πρωτοφανή ατμόσφαιρα για Ελληνικά δεδομένα (μέχρι νταούλι είχε το πρόγραμμα), αληθινή χαρά του αθλήματος!

Σας ευχαριστούμε όλους μαζί και έναν έναν ξεχωριστά, η συμβολή σας στην επιτυχία, τεράστια!

Θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς μας MAVRIDIS LIFT και KOUS group που μας πίστεψαν και μας στήριξαν και φέτος. Χωρίς την βοήθειά τους, η ομάδα με την σύνθεση αυτή θα ήταν αδύνατο να υπάρξει!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον Καλλίνικο Κρεάνγκα, τον τεράστιο αυτόν παγκόσμιο αθλητή, που ήταν στον πάγκο της ομάδας μας συνέχεια, σε κάθε αγώνα, δίνοντας πολύτιμες οδηγίες και συμβουλές!

Του οφείλουμε πολλά!

Ευχαριστούμε από καρδιάς και τον Δήμο Νίκαιας Ρέντη για τον χώρο που μας έχει παραχωρήσει τα τελευταία χρόνια! Τον μετατρέψαμε με πολύ δουλειά και μεράκι, σε ένα εξαιρετικό φυτώριο νέων αθλητών/τριών και βετεράνων, ένα πραγματικό στολίδι για το άθλημα !

Ο Άρης Νίκαιας επανήλθε δυναμικά στα μεγάλα σαλόνια της επιτραπέζιας αντισφαίρισης!

Για δεύτερη συνεχή χρονιά στις 8 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας!

Σας ευχαριστούμε πολύ, μας κάνετε περήφανους!