ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΝΙΚΑΙΑ EASTER BASKETBALL CAMP

Ο Γ.Ν.Ο. Άρης Νίκαιας διοργανώνει το ΝΙΚΑΙΑ EASTER BASKETBALL CAMP, με στόχο την αθλητική και τεχνική βελτιστοποίηση των νεαρών αθλητών και αθλητριών κατά τη διάρκεια των διακοπών του Πάσχα. Το camp θα διεξαχθεί σε δύο περιόδους – 28 Απριλίου με 2 Μαΐου και 8 με 12 Μαΐου – στο κλειστό γυμναστήριο «Γεώργιος Χαλκίδης». Το πρόγραμμα απευθύνεται σε αθλητές και αθλήτριες 12 έως 18 ετών και έχει αυστηρά περιορισμένο αριθμό θέσεων, με σειρά προτεραιότητας εγγραφής έως τις 26 Απριλίου για την πρώτη περίοδο και έως τις 7 Μαΐου για τη δεύτερη περίοδο. Οι αθλητές και οι αθλήτριες θα συμμετέχουν σε ένα πρόγραμμα υψηλού επιπέδου και έντασης διάρκειας 20 προπονητικών μονάδων ημερησίως, (09:00-13:00) εντός πέντε ημερών.

Προπονητικό πρόγραμμα

Στον πρωτοποριακό προπονητικό σχεδιασμό, για την ανάπτυξη της αθλητικής ικανότητας, οι συμμετέχοντες θα ακολουθήσουν ένα ολιστικό πρόγραμμα, σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες του κάθε αθλητή και αθλήτριας, με στόχο τη βελτίωση της ευλυγισίας, της ευκινησίας και ταχύτητάς τους αλλά και την ενδυνάμωση του κορμού, των ισχύων και άκρων, διάρκειας δύο ωρών ημερησίως (09:00-11:00) εντός πέντε ημερών.

Το προπονητικό πρόγραμμα για την ανάπτυξη ή την τελειοποίηση τεχνικών χειρισμού της μπάλας αλλά και εκτέλεσης του σουτ βασίζεται σε εξειδικευμένο ασκησιολόγιο που καλύπτει ολόκληρο το φάσμα ερεθισμάτων και δεξιοτήτων που είναι απαραίτητες για κάθε αθλητή και αθλήτρια υψηλού επιπέδου, διάρκειας δύο ωρών ημερησίως (09:00-11:00) εντός πέντε ημερών.

Τα προπονητικά προγράμματα του ΝΙΚΑΙΑ EASTER BASKETBALL CAMP σχεδιάστηκαν και θα υλοποιηθούν υπό την επίβλεψη του προπονητή, Π.Φ.Α. με ειδικότητα Καλαθοσφαίριση & MSc Sports Management, Μωυσιάδη Γιάννη και του προπονητή, Π.Φ.Α. με ειδικότητα Καλαθοσφαίριση & Personal Trainer, Ντακοβάνο Γιώργο.

Παροχές

Σε όλους του συμμετέχοντες παρέχονται:

  • Ασφάλιση ατυχήματος
  • Ιατρική & φυσιοθεραπευτική κάλυψη ατυχήματος
  • Πρόγραμμα διατροφής για κάθε περίοδο
  • Νερό & χυμός για ενυδάτωση
  • Θρεπτικό σνακ-τοστ & μπάρα δημητριακών
  • Φόρμα αξιολόγησης
  • Τ-Shirt
  • Φωτογραφικό υλικό
  • Αναμνηστικό δίπλωμα
  • Έπαθλα διαγωνισμών

Ημερήσιο πρόγραμμα

Το ημερήσιο πρόγραμμα περιλαμβάνει αναλυτικά:

ΩΡΑ

GROUP 1

GROUP 2

09:00-10:00

Flexibility – Speed Agility

Ballhandling Finishing

10:00-11:00

Core – Strength Plyometrics

Spacing – Off Ball Movements

11:00-12:00

Ballhandling Finishing

Flexibility – Speed Agility

12:00-13:00

Spacing – Off Ball Movements

Core – Strength Plyometrics

 

Προϋποθέσεις

Για τη συμμετοχή στο ΝΙΚΑΙΑ EASTER BASKETBALL CAMP κάθε αθλητής και αθλήτρια πρέπει να προσκομίσει ιατρική βεβαίωση ή κάρτα υγείας αθλητή.

Κόστος συμμετοχής

Το κόστος συμμετοχής για κάθε αθλητή και αθλήτρια ανά περίοδο είναι 120 €. Επιπλέον το πρόγραμμα εκπτώσεων διαμορφώνεται ως εξής:

  • 110€ ανά περίοδο για τους αθλητές του Γ.Ν.Ο. Άρη Νίκαιας
  • 200€ για τη συμμετοχή και στις 2 περιόδους
  • 100€ ανά περίοδο για τα αδέλφια

Σε καμία περίπτωση οι εκπτώσεις δε λειτουργούν συνδυαστικά. 

Πληροφορίες  –  Εγγραφές

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν για πληροφορίες και εγγραφή με τη γραμματεία του συλλόγου, καθημερινά 09:00 – 12:00 & 16:00 – 21:00,  στη διεύθυνση – Πέτρου Ράλλη 131, Νίκαια – και στο τηλέφωνο 210 4920820 ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο arisnikeas@otenet.gr. Επίσης δύναται να απευθυνθούν στους προπονητές, Μωυσιάδη Γιάννη στο τηλέφωνο 6947 256002 και Ντακοβάνο Γιώργο στο τηλέφωνο 6986 583291.