Έργα αναβάθμισης στο “Γιώργος Χαλκίδης” σε συνέχεια του σχεδιασμού σε συνεργασία με την Δημοτική αρχή    

Σε συνέχεια της συνεργασίας με την Δημοτική αρχή που αφορά την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων, δρομολογούνται τρία σημαντικά έργα στο Κλειστό Γήπεδο “Γ. Χαλκίδης”.

Μετά τις επανειλημμένες συναντήσεις του προέδρου του ΑΡΗ κ. Αντώνη Χατζηνικολάου, του Γ.Γ. κ. Γιώργου Βρεττάκου και του ταμία κ. Αντώνη Πιτίδη με τους Αντιδημάρχους κκ. Γιώργο Λεγάκη και Ηλία Βακαλάκη προσδιορίστηκε το σχέδιο δράσης και οι απαιτούμενες ενέργειες για την συντομότερη δυνατή υλοποίηση τριών σημαντικών έργων, συγκεκριμένα:

  • Αναβάθμιση του φωτισμού στο “Γ. Χαλκίδης” σύμφωνα με τις προδιαγραφές για αγώνες Εθνικών κατηγοριών με τηλεοπτική κάλυψη.
  • Στεγανοποίηση της οροφής του γηπέδου.
  • Δημιουργία σκάλας κινδύνου στον χώρο της πυγμαχίας.

Τα παραπάνω έργα είναι σημαντικά για την ασφάλεια των αθλητών, αλλά συγχρόνως με την αναβάθμιση της εγκατάστασης θα μπορούν να φιλοξενηθούν αγώνες εθνικών κατηγοριών και διεθνών διοργανώσεων για τα αθλήματα που καλλιεργούνται στο σωματείο.

Το Διοικητικό συμβούλιο ευχαριστεί το Δήμαρχο της πόλης κ. Γιώργο Ιωακειμίδη για την συνολική του αρωγή τα τελευταία χρόνια αλλά και τους αντιδημάρχους οικονομικών κ. Γιώργο Λεγάκη και τεχνικών υπηρεσιών κ. Ηλία Βακαλάκη για τις συντονισμένες ενέργειες για την κατά το δυνατόν ταχύτερη υλοποίηση των παραπάνω σημαντικών παρεμβάσεων.

Αθλήματα

Σύλλογος

Σύνδεσμοι

Επικοινωνία

Χορηγοί

Copyright © 2020 Aris Nikeas. All Rights Reserved.
Developed by: Weblooq.
Copyright © 2020 Aris Nikeas. All Rights Reserved | Developed by: Weblooq.​