Έκφραση Ευχαριστιών προς την Δημοτική Αρχή

Μετά από μια δύσκολή αγωνιστική χρονιά, που ο ερασιτεχνικός αθλητισμός προσπαθεί να σταθεί όρθιος και με αισιοδοξία να δει το μέλλον, οφείλουμε να κάνουμε ένα μικρό απολογισμό.

Η Δημοτική αρχή ήταν παρούσα στις διοργανώσεις του σωματείου μας (τελική φάση εφήβων χειροσφαίιρισης, 3η Πανελλήνια νίκη, Τελικοί αγώνες Ενόργανης και Ρυθμικής γυμναστικής, τελική φάση υδατοσφαίρισης κ.α. ), πήρε σημαντικές αποφάσεις για στέγαση αθλημάτων όπως είναι η Πυγμαχία η Άρση Βαρών και το Τένις, αποδέχθηκε, εφόσον υπήρχε η επαρκής τεκμηρίωση, αιτήματα που αφορούσαν την χρήση της μικρής κολυμβητικής δεξαμενής και το σημαντικότερο, υπήρχε καθημερινή συνεννόηση για την ομαλή λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε προσωπικά τον Δήμαρχο της πόλης κ. Γιώργο Ιωακειμίδη, τον αντιδήμαρχο αθλητισμού κ. Λευτέρη Χατζηπαυλίδη για την αρωγή και την συνεργασία τους στα σημαντικά θέματα που αφορούσαν το σωματείο μας.

 Τα “υγιή σωματεία” της πόλης με αξιολογημένες  προτάσεις, σχεδιασμό και συνεργασίες αλλά και την καταλυτική συμπαράσταση της Δημοτικής αρχής μπορούν να εξελίξουν σημαντικά τον αθλητισμό της πόλης για τα επόμενα χρόνια. 

Η πόλη της Νίκαιας Αγ. Ι. Ρέντη χρειάζεται να αναδείξει την τεράστια παράδοση της στον αθλητισμό τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε αναπτυξιακό ηλικιακό επίπεδό, να εκμεταλλευτεί το ανθρώπινο δυναμικό που έχει την διάθεση της και να συνεχίσει να προφέρει σ’ ένα κοινό όραμα.