Αγωνιστική επιτυχία και 7 μετάλλια για το τμήμα ενόργανης γυμναστικής

Με απόλυτη επιτυχία έπεσε η αυλαία των προκριματικών αγώνων ενόργανης γυμναστικής Παμπαίδων που διεξήχθη την Κυριακή 29 Μαΐου 2022 στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Λαυρίου Αττικής. 

Επτά (7) μετάλλια κατέκτησε ο σύλλογος μας με τους αθλητές Κωνσταντίνο Κουρμαδά και Βασίλειο Σίσκο με αρχιπροπονητή τον κο. Παναγιώτη Τούγκα ο οποίος είναι και ίδιος μέλος της Εθνικής Ομάδας Ενόργανης Ανδρών και Πρωταθλητής Ελλάδος για το έτος 2022.

Αναλυτικότερα, ο αθλητής μας Κων/νος Κουρμαδάς κατέκτησε με την εμφάνισή του την 3η θέση στο σύνθετο ατομικό, μια διάκριση την οποία ο Σύλλογος είχε να βιώσει από το 1999.

Ο μικρός Κων/νος στα προκριματικά οργάνων κατέλαβε την 1η θέση στο άλμα και την 2η θέση στον ίππο με λαβές.

Επιπλέον, ο αθλητής Βασίλειος Σίσκος κατέκτησε την 4η θέση στο σύνθετο ατομικό και στα προκριματικά οργάνων διέπρεψε με την 1η θέση στον ίππο με λαβές, τη 2η θέση στο μονόζυγο, την 2η θέση στο άλμα και την 3η θέση στους κρίκους.

Ο προπονητής μας κος. Τούγκας εναπόθεσε τις ελπίδες του στο τρίτο μέλος της ομάδας και πολλά υποσχόμενο 5χρονο αθλητής μας, Στρατή Κουρμαδά, ο οποίος συμμετείχε άνευ βαθμολογικής σημασίας κερδίζοντας τις εντυπώσεις καθώς και το τεράστιο χειροκρότημα του κόσμου και τις θετικές κριτικές για την αθλητική του εξέλιξη.

Συγχαρητήρια στους αθλητές, συγχαρητήρια στο προπονητή και τον έφορο του τμήματος.