φωτό εξωφυλλο

Οι αθλήτριες του σωματείου συμμετέχουν στη δράση “I am not a doll”

Μια εξαιρετική πρωτοβουλία έλαβαν οι αθλήτριες του τμήματος χάντμπολ, με την συμμετοχή και άλλων γυναικών αθλητριών η προπονητριών του συλλόγου, με την συμμετοχή και στήριξη της δράσης I am not a doll. To I am not a doll project είναι μια πρωτοβουλία της εικαστικού Ιωάννας Παρασκευά και έχει ¨αγκαλιαστεί¨ από αρκετούς φορείς και προσωπικότητες σε όλη την Ελλάδα. 

Με   κινητήριο   δύναμη   την   τέχνη   λοιπόν,   η   Ελλάδα   ως   γενέτειρα   του πολιτισμού, απευθύνεται σε όλο τον κόσμο.

Το @iamnotadoll_project είναι μια πρωτοβουλία της κ. Ιωάννας Παρασκευά –  Conceptual  Fine  Art  Creator,  η  οποία  χρησιμοποιεί   έναν ιδιαίτερο   τρόπο ώστε να παρακινήσει όλους μας και κυρίως τους νέους να υιοθετήσουμε την ιδέα της ουσιαστικής ισότητας μεταξύ των δυο φύλων της οποίας προυπόθεση για   να   επιτευχθεί   είναι   πρωτίστως   η   εξάλειψη   κάθε  μορφή   διάκρισης, επιβλαβών   πρακτικών,   βίας  και   εκμετάλλευσης   των   γυναικών   και   των κοριτσιών.

Ειδικά σήμερα που διανύουμε μια δύσκολη και πρωτόγνωρη περίoδο λόγο της πανδημίας  covid  19,   ο   αριθμός   των   περιπτώσεων   που   σχετίζονται   με   την έμφυλη βία  αυξάνεται δραματικά

Η ιδιαιτερότητα του project είναι ότι  χρησιμοποιεί  έναν ιδιαίτερο καλλιτεχνικό τρόπο ώστε να παρακινήσει όλους μας και κυρίως τους νέους να υιοθετήσουν την ιδέα της ουσιαστικής ισότητας μεταξύ των δυο φύλων της οποίας προϋπόθεση για να  επιτευχθεί   είναι   πρωτίστως  η  εξάλειψη  κάθε  μορφής διάκρισης, επιβλαβών   πρακτικών,  βίας  και   εκμετάλλευσης   των   γυναικών   και   των κοριτσιών. 

Το σωματείο μας εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές, χαιρετίζει την πρωτοβουλία των αθλητριών μας  και θα είναι πάντα υπέρ αντιστοίχων δράσεων.