Προπονητικό δίδυμο Θεοδωρίδου-Γεωργίου στο «τιμόνι» της καλλιτεχνικής κολύμβησης.

Το τμήμα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης του Άρη Νίκαιας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τις πρώην πρωταθλήτριες και καταξιωμένες προπονήτριες Δέσποινα Θεοδωρίδου και Ελένη Γεωργίου.

Καλωσορίζουμε, στην ομάδα μας το καταπληκτικό προπονητικό δίδυμο της καλλιτεχνικής κολύμβησης Θεοδωρίδου Δέσποινα και Γεωργίου Ελένης , ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους και σύντομα να καμαρώσουμε τις αθλήτριες του συλλόγου με αντίστοιχες αγωνιστικές επιτυχίες όπως των προπονητριών τους.

Σύντομα Βιογραφικά:

Δέσποινα Θεοδωρίδου γεννήθηκε στις Σέρρες όπου και ξεκίνησε Συγχρονισμένη Κολύμβηση το 1987. Από το 1989 πού δημιουργήθηκε η πρώτη Εθνική Ελλάδος στο άθλημα είναι βασικό μέλος της μέχρι και του 2000 με κορυφαία στιγμή τη συμμετοχή της στην Ολυμπιάδα του Σύδνεϋ στο αγώνισμα του ντουέτο. συμμετέχει σε τελικούς Παγκοσμίου των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων από το ξεκίνημα της συγχρονισμένης κολύμβησης στην Ελλάδα με κορυφαία της διάκριση την 4 πανευρωπαϊκή στη Φιλανδία το 2000.

Η Ελένη Γεωργίου γεννήθηκε στην Αθήνα ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στη συγχρονισμένη κολύμβηση το 1994. Από το 1998 έγινε μέλος της εθνικής ομάδας συμμετέχοντας σε πολλά παγκόσμια και πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα μέχρι το 2010. Κορυφαία επιτυχία της ήταν η 8 θέση στην Ολυμπιάδα του 2004 και η 3 στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυναικών στη Μαδρίτη το 2004.