Παραδόθηκε η ανακαινισμένη αίθουσα ρυθμικής και ενόργανης γυμναστικής.

Ένα νέο, πλήρως ανακαινισμένο αθλητικό χώρο, θα βρουν οι αθλητές και αθλήτριες της ρυθμικής και ενόργανης γυμναστικής του σωματείου μας με την επανέναρξη των προπονήσεων.

Τα συγκεκριμένα τμήματα έχουν διακριθεί για αρκετές δεκαετίες και αναμένονται νέες επιτυχίες επαναλαμβάνοντας τα μεγάλα επιτεύγματα στα πρωταθλήματα ενόργανης του 1977, 1981 και 1984, 1985,του1997, 1998, 2003 και πολλές άλλες, αλλά και στην ρυθμική γυμναστική με αθλήτριες με συμμετοχές σε Ολυμπιακούς αγώνες και Παγκόσμια πρωταθλήματα και υψηλές θέσεις στο πρωτάθλημα και διεθνή μίτινγκ

Η ανακαίνιση του χώρου με ευθύνη του Δήμου Νίκαιας περιλάμβανε την στεγανοποίηση της οροφής, τον ελαιοχρωματισμό της αίθουσας και την αγορά αγωνιστικού τάπητα.

Το Δ.Σ του Γ.Ν.Ο ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ ευχαριστεί προσωπικά τον Δήμαρχο της πόλης κ. Γιώργο Ιωακειμίδη για την υλοποίηση του έργου σε πολύ σύντομο διάστημα εν μέσω της πανδημίας και σε περίοδο εορτών. Θερμές ευχαριστίες στους αντιδημάρχους κκ Νίκο Παναγόπουλο, Ηλία Βακαλάκη, στη πρόεδρο της ΔΗ.Κ.Ε.ΝΙ.Ρ. κ. Άννα Λιανοπούλου για την συνεισφορά τους καθώς και στους υπευθύνους της εταιρίας Drapa chemie για την ανιδιοτελή προσφορά των υλικών ελαιοχρωματισμού.

Οι πρωτοβουλίες της Δημοτικής αρχής με την συνολική αναβάθμιση των αθλητικών χώρων αλλά και την αναμονή της αποπεράτωσης του κλειστού γηπέδου Μάνος Λοΐζος θα λύσει σημαντικά προβλήματα στέγασης του σωματείου στα αθλήματα της χειροσφαίρισης και καλαθοσφαίρισης.

Πεποίθηση μας ότι με την θεσμική και ουσιαστική αρωγή του Δήμου αλλά και την συνεργασία όλων των σωματείων της πόλης μόνο θετικά αποτελέσματα μπορούν να προκύψουν για την κοινωνία, αναδεικνύοντας και προβάλλοντας την πόλη της Νίκαιας ως πόλη με ανθρωποκεντρικές προτεραιότητες.

Ελπίζουμε σύντομα να δούμε τα παιδιά να χαίρονται και να αγωνίζονται τους αθλητικούς χώρους…

Δ.Σ Γ.Ν.Ο ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ