3η θέση για τους παίδες στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων.

H ομάδα παίδων του συλλόγου μας γεννημένοι το 2004 και το 2005 αφότου κατέλαβαν την 3η θέση στο μαραθώνιο του πρωταθλήματος της Αττικής τον Ιούλιο του 2020 πίσω από τα Εκπαιδευτήρια Δούκα και τον Ο.Σ.Φ.Π. διεκδίκησαν την πρόκριση τους στην τελική φάση του πρωταθλήματος σε μόνο αγώνα νοκ αουτ στην πόλη της Πάτρας.

Αντίπαλος της ομάδας ήταν ο Α.Ο. Ιωαννίνων σαν πρωταθλητής δυτικής Ελλάδας. Εκεί η ομάδα κατάφερε να πάρει μία νίκη με 1γκολ σε ένα ματς πολύ αγχωτικό και που η έλλειψη προπονήσεων λόγω Covid ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής.

Στη Θεσσαλονίκη ανάμεσα στις 8 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας τοποθετήθηκε στο δεύτερο όμιλο μα αντιπάλους κατά σειρά τον Αλέξανδρο Αξιούπολης ( πρωταθλητής Θεσσαλονίκης ) , Αερωπό Έδεσσας ( πρωταθλητής Κεντρικής Μακεδονίας ) και Ολυμπιακό (δευτεραθλητή Αττικής). Εκεί με 2 νίκες απέναντι σε Αξιούπολη και Έδεσσα και μία ήττα από τον Ολυμπιακό πέρασε στα ημιτελικά όπου αντιμετώπισε τον μετέπειτα αήττητο πρωταθλητή Δούκα. Στο μικρό τελικό για το χάλκινο μετάλλιο και τη μοριοδότηση των αθλητών του συλλόγου μας έπειτα από μια συγκλονιστική εμφάνιση κέρδισαν με σκορ 27-23 τον Διομήδη Άργους και κατέλαβαν την 3η θέση στην Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Στο πάγκο ήταν ο Γιάννης Γρηγοράκης με τον Βαγγέλη Ρασπίτσο.

Τα αποτελέσματα αναλυτικά :

Άρης Νικαίας – Αλέξανδρος Αξιούπολης 28-26

ΟΣΦΠ – Άρης Νικαίας 38-19

Άρης Νικαίας – Αερωπός Έδεσσας 24-19

Α.Σ.Ε. Δούκα – Άρης Νικαίας 42-14

Άρης Νικαίας – Διομήδης Άργους 27-23

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *