15/12/2019 ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ - ΡΕΝΤΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η προσέλευση μαθητών Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Νίκαιας – Ρέντη σε εκδήλωση που έγινε με την υποστήριξη του τμήματος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης του ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ.

Πρωτοπόρος και υποστηρικτής του αθλήματός μας ο Δήμος της Νίκαιας Ρέντη έχει πρόγραμμα εκμάθησης Πινγκ Πονγκ στα δημοτικά σχολεία της περιοχής το οποίο τρέχει ο εγγονός του Γρηγόρη Λαμπράκη, που λέγεται και αυτός Γρηγόρης Λαμπράκης.

 Κάθε χρόνο υποστηρίζουμε με τις υποδομές μας και το έμψυχο δυναμικό μας τις εκδηλώσεις του Δήμου που έχουν θέμα το Πινγκ Πονγκ. Με την διαφορά ότι φέτος η εκδήλωση έγινε μέσα στον αθλητικό μας χώρο, μιας και πλέον, εκτός από την διάθεση, έχουμε και την έκταση να φιλοξενήσουμε τέτοιες εκδηλώσεις!

Παρά την δυνατή βροχή που μας δημιούργησε μικροπροβλήματα που γρήγορα ξεπεράστηκαν, η προσέλευση του κόσμου ήταν πρωτόγνωρη! 130 μαθητές και 200 γονείς γέμισαν ασφυκτικά τον αθλητικό μας χώρο με διάθεση να παίξουν Πινγκ Πονγκ με την ψυχή τους .

Συμμετείχαν σε διάφορες δοκιμασίες που οργάνωσε ο Γρηγόρης, πήραν δώρα από τον Άγιο Βασίλη που έφεραν ο Δήμος και ο Άρης Νίκαιας και έφυγαν περνώντας ώρες αξέχαστες!

Χαρά και τιμή για μάς να υποστηρίζουμε τέτοιες δράσεις που προωθούν τον Αθλητισμό στην πόλη μας, πολύ περισσότερο όταν αυτές έχουν αντικείμενο το αγαπημένο μας άθλημα της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης.