.

 

 

 

 

 

 Ζήσε το παιχνίδι.....

                                               πέρα από τα όρια σου!!!

 

Περιλαμβάνει την εκμάθηση των βασικών δεξιοτήτων της καλαθοσφαίρισης σύμφωνα με το μοντέλο Μακροπρόθεσμης Ανάπτυξης Καλαθοσφαιριστή σε ιδανικές συνθήκες, από επιστημονικά καταρτισμένους προπονητές και δώρο την αγωνιστική φόρμα της Ακαδημίας.

 

 

 

  
Περιλαμβάνει την εκμάθηση των βασικών δεξιοτήτων της καλαθοσφαίρισης σύμφωνα με το μοντέλο Μακροπρόθεσμης Ανάπτυξης Καλαθοσφαιριστή σε ιδανικές συνθήκες, από επιστημονικά καταρτισμένους προπονητές με επιπλέον έκπτωση και δώρο την αγωνιστική φόρμα της Ακαδημίας.

 

benefit

 

 

Περιλαμβάνει την εκμάθηση των βασικών δεξιοτήτων της καλαθοσφαίρισης σύμφωνα με το μοντέλο Μακροπρόθεσμης Ανάπτυξης Καλαθοσφαιριστή σε ιδανικές συνθήκες, από επιστημονικά καταρτισμένους προπονητές με επιπλέον έκπτωση για αθλητές που συμμετέχουν σε άλλο άθλημα του Συλλόγου.
basic

 

 

 

 

 

 

 

 

 

for 2

 

 

 

 

         other

         sport

 

 

Περιλαμβάνει την εκμάθηση των βασικών δεξιοτήτων της καλαθοσφαίρισης σύμφωνα με το μοντέλο Μακροπρόθεσμης Ανάπτυξης Καλαθοσφαιριστή σε ιδανικές συνθήκες, από επιστημονικά καταρτισμένους προπονητές με επιπλέον έκπτωση για 2 ταυτόχρονες εγγραφές και δώρο την αγωνιστική φόρμα της Ακαδημίας.

 

 

 

 

 

personal
Περιλαμβάνει την εκμάθηση των βασικών δεξιοτήτων της καλαθοσφαίρισης σε εξατομικευμένο πρόγραμμα, σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες του αθλητή για μέγιστη απόδοση, σε ιδανικές συνθήκες από επιστημονικά καταρτισμένους προπονητές.

 

 

 

 

premiu
Περιλαμβάνει την εκμάθηση των βασικών δεξιοτήτων της καλαθοσφαίρισης σύμφωνα με το μοντέλο Μακροπρόθεσμης Ανάπτυξης Καλαθοσφαιριστή και εξατομικευμένο πρόγραμμα, σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες του αθλητή για μέγιστη απόδοση σε ιδανικές συνθήκες, από επιστημονικά καταρτισμένους προπονητές και δώρο την αγωνιστική φόρμα της Ακαδημία

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Basket SPONSORS AND PARTNERS

 

 

 

 

 

ΒΑΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 2012-2013